Steun Hospice Amandi

Uw steun maakt Hospice Amandi mogelijk!
Voor het verblijf in Hospice Amandi vragen wij van de gasten een kleine dagelijkse vergoeding. Daarnaast ontvangt het hospice een jaarlijkse bijdrage van het Ministerie van VWS voor een klein deel van de exploitatie van het hospice. Deze bijdrage kan pas verkregen worden nadat het hospice circa twee jaar bestaat.

Amandi is uw steun waard
Amandi is daarom voor haar éénmalige investeringen voor de aankoop van een pand en de inrichting daarvan afhankelijk van sponsoren, giften, donateurs en legaten. Ook voor de jaarlijkse exploitatie zijn er financiële middelen nodig om Amandi draaiende te houden.

Maak een liefdevol gebaar en word Vriend van Amandi
Door ons te steunen wordt u Vriend van Amandi. Uw gift levert een bijdrage aan de liefdevolle en professionele zorg voor uw medemens in de laatste fase van zijn of haar leven. Als Vriend van Amandi ontvangt u periodiek onze nieuwsbrief. Amandi is blij met élke gift!

  • U kunt ons steunen door donateur te worden voor € 0,10 per dag! Voor u wellicht een kleine bijdrage, voor ons een groot geschenk. Meld u aan voor deze jaarlijkse bijdrage van
    € 36,50.
  • Ook kunt u periodiek doneren voor een vast bedrag per maand, kwartaal, half jaar of jaar.
    U geeft zelf aan aan welke bijdrage u per periode wilt doneren aan Hospice Amandi.
  • U kunt een éénmalige donatie overmaken naar banknummer NL20 RABO 0128 1517 30  t.n.v. Stichting Hospice Amandi te Roelofarendsveen. Het is ook mogelijk om een eenmalige machtiging af te geven.

Klik op deze link naar het formulier om aan te geven hoe u ons wilt steunen en verzend dit direct door één druk op de knop 'VERZEND'
of
Klik op deze link naar onze folder; deze kunt u downloaden en printen om vervolgens pagina 4 (de donateurskaart) per post te sturen naar Hospice Amandi, Postbus 11, 2370 AA Roelofarendsveen.
U kunt ook de folder eerst doorbladeren via deze link. Sleep hiervoor de hoek rechts onderaan naar links, alsof u echt bladert.